bi, homo vai hetero?

  Onko sillä oikeasti väliä mistä tykkää?

Toiset ei pysty rakastamaan kun vastakkaista sukupuolta toiset taas pystyy rakastamaan ihmistä kuin ihmistä, sukupuolella ei ole väliä.

 

Ihmisillä on liian vahvat ennakkoluulot

 

Voisin tässä nostaa esille Pekka Haaviston. Kaikki tietää miksi hänestä ei tullut presidenttiä, homous oli ihmisille liikaa. Ihmiset ei voisi hyväksyä kun näkee kaksi miestä jotka rakastaa toisia. Tai no suurin osa ei hyväksyis.. Se on jo aika *vanhaa* että, aina nainen ja mies rakastaa toisia ajat muuttuu.

Ihmisen pitää uskaltaa olla mitä on ja siinä vaiheessa toisten mielipiteille on ihan sama. Toisaalta omille vanhemmille voi olla hankala kertoa sieltä voi tulla rajuakin palautetta. Niinkin *vanhat* ihmiset ei oikein tykkää eikä halua hyväksyä asiaa. Itsekkään en ole tätä vielä kohdannut, toisaalta äitini saattaa tietää jo.. ja odottaa koska kerron. 


Tästä aiheesta saa aikaseksi rajumman puoleista keskustelua tiedän sen.. sitä en nyt yritä, kerron vain oman mielipiteeni.

Kyllä on niitäkin jotka hyväksyy ihmiset semmosina mitä ne on.

Itse kyllä hyväksyn homot, bii:t ja heterot semmosina minä ne on

itseltä taitaa löyä  enemmän lesbo kavereita kuin heteroita.


Olit sitten hetero tai homo olet silti ihminen, joikainen ihminen on arvokas!


En tiedä mutta, omasta mielestä lesbot, homot, bii:t osaa olla avoimpia. He puhuvat asioista suoraan ja avoimesti, ei häpeile itseään. (Se voi toki johtua siitä kun vietän vähemmän aikaani heteroiden kans.)

Heterot toisaalta kiertelee ja kaartelee asioiden ku asioiden kans, on tietenki poikkeuksia on niitä avoimia ihmisiä. Tämä oli vain MINUN mielipide!!

 

Kerrothan oman mielipiteesi aiheesta ;)